Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies

Opdateret: 01.10.2020

Generelle oplysninger

Meteoprog.lv SIA (registreringsnummer: 40103254450, registreret adresse: Republikken Letland, Rīga, Baznīcas iela 13 - 17) (i det følgende benævnt " os", "vi", "vores", eller "Meteoprog") driver følgende liste over hjemmesider: www.meteoprog.ua, www.meteoprog.at, www.meteoprog.be, www.meteoprog.by, www.meteoprog.ch, www.meteoprog.cn, www.meteoprog.co.il, www.meteoprog.co.uк, www.meteoprog.com, www.meteoprog.com.ar, www.meteoprog.com.br, www.meteoprog.com.co, www.meteoprog.com.pt, www.meteoprog.cz, www.meteoprog.de, www.meteoprog.dk, www.meteoprog.es, www.meteoprog.fr, www.meteoprog.gr, www.meteoprog.hu, www.meteoprog.in, www.meteoprog.it, www.meteoprog.kz, www.meteoprog.lt, www.meteoprog.lv, www.meteoprog.md, www.meteoprog.nl, www.meteoprog.no, www.meteoprog.pl, www.meteoprog.ro, www.meteoprog.rs, www.meteoprog.se, www.meteoprog.sk , www.meteoprog.us, www.meteoprog.uz, www.meteoprog.ee, www.meteoprog.net, www.meteoprog.com.ua, www.meteoprog.kiev.ua, www.meteoprog.co.ee, www.meteoprog.tv, www.meteoprog.info, www.meteoprog.eu (samlet kaldet "Tjenesten").

Vi opretholder udførelsen af vores service for at informere brugerne om vejrudsigten i forskellige geografiske områder.

Denne side informerer dig om privacy & cookie-politik (i det følgende benævnt "Politik") vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personoplysninger, når du bruger vores tjeneste, og de valg, du har knyttet til disse data.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne politik, har termer, der bruges i denne politik, de samme betydninger som i vores vilkår og betingelser.

Indsamling og anvendelse af oplysninger

Vi indsamler flere forskellige typer oplysninger til forskellige formål for at levere og forbedre vores service til dig.

Typer af indsamlede data

Personoplysninger

Mens vi bruger vores tjeneste, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig (i det følgende - "Personoplysninger"). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til cookies og brugsdata.

Brugsdata

Vi kan også indsamle oplysninger om, hvordan tjenesten tilgås og bruges (i det følgende - "Brugsdata"). Disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, de sider af vores tjeneste, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, entydige enheds-id'er og andre diagnosticeringsdata.

Sporings- og cookiesdata

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores tjeneste og opbevare visse oplysninger. Cookies er filer med en lille mængde data, som kan omfatte en anonym entydig identifikator. Cookies sendes til din browser fra et websted og gemmes på din enhed. Sporingsteknologier, der også bruges, er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger og til at forbedre og analysere vores service.

Du kan bede din browser om at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge visse dele af vores tjeneste.

Eksempler på cookies, vi bruger:

  • Sessionscookies. Vi bruger session cookies til at drive vores service.
  • Præference cookies. Vi bruger præferencecookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.

For at få mere at vide om, hvilke nøjagtige cookies der bruges af os, kan du anvende dem via e-mail - info@meteoprog.com.

Opbevaring af cookies

De cookies, vi indsamler, gemmes på en standard måde i en tjenestemappe i din browser. Hver browser kan gemme cookies i forskellige mapper. Hvis du følger disse links, kan du finde ud af, hvordan cookies gemmes i de mest anvendte browsere, og hvilke handlinger der skal træffes for at administrere med cookies:

Du kan finde yderligere oplysninger ved at klikke på HJÆLP i din browser.

Nogle af de cookies, vi indsamler, har ikke en udløbsdato. Cookies, som gemmes i det faste tidsrum (1 eller 2 år), slettes automatisk af browseren efter udløbsdatoen.

Brug af data

Meteoprog.lv VSV bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • At levere og vedligeholde tjenesten;
  • For at give dig besked om ændringer i vores tjeneste;
  • For at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores tjeneste, når du vælger at gøre det;
  • At yde kundepleje og support;
  • At levere analyser eller værdifulde oplysninger, så vi kan forbedre tjenesten;
  • For at overvåge brugen af tjenesten;
  • Sådan registreres, forebygges og håndteres tekniske problemer.

Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, kan overføres til – og vedligeholdes på – computere uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra dem, der er beliggende fra din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for Republikken Letland og vælger at give os oplysninger, skal du være opmærksom på, at vi kan overføre oplysningerne, herunder personoplysninger, uden for Republikken Letland. Dit samtykke til denne politik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din aftale om denne overførsel. For så vidt som Meteoprog.lv SIA er etableret i Republikken Letland, og fra tid til anden kan den overføre brugernes personoplysninger til landet, som ikke er blevet anerkendt af EU som et sikkert land med et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i henhold til art. 45 GDPR, for at overholde kravene i GDPR, indgår vi normalt standardkontraktbestemmelserne med vores tjenesteudbydere , som er involveret i databehandlingen.

Offentliggørelse af data

Lovmæssige krav

Meteoprog.lv SIA kan videregive dine personoplysninger i god tro om, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • overholde en retlig forpligtelse;
  • beskytte og forsvare de rettigheder eller ejendom, Meteoprog.lv SIA;
  • forebygge eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med Tjenesten;
  • beskytte den personlige sikkerhed for brugere af Tjenesten eller offentligheden;
  • beskytte mod retligt ansvar.

Datasikkerhed

Sikkerheden af dine data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til overførsel over internettet, eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Selvom vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhed.

Tjenesteudbydere

Vi kan ansætte tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner til at lette vores tjeneste (i det følgende benævnt "tjenesteudbydere") til at levere tjenesten på vores vegne, til at udføre servicerelaterede tjenester eller for at hjælpe os med at analysere, hvordan vores tjeneste bruges. Disse tredjeparter har kun adgang til dine personoplysninger til at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andre formål.

Analytics

Vi kan bruge tredjepartstjenesteudbydere til at overvåge og analysere brugen af vores tjeneste.

F.eks. kan vi bruge Google Analytics. Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, og som sporer og rapporterer websitetrafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af vores tjeneste. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne på sit eget annonceringsnetværk.

Du kan fravælge at have gjort din aktivitet på Tjenesten tilgængelig for Google Analytics ved at installere tilføjelsesprogrammet til fravalg af Google Analytics. Tilføjelsesprogrammet forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet.

Du kan finde flere oplysninger om Googles praksis for beskyttelse af personlige oplysninger på websiden Om beskyttelse af personlige oplysninger for Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Vi kan også bruge Google Tag Manager. Google Tag Manager er et tag management system (TMS), der giver os mulighed for hurtigt og nemt at opdatere målekoder og relaterede kodefragmenter kollektivt kendt som tags på vores hjemmesider. Når det lille segment af Tag Manager-kode er blevet tilføjet til vores projekt, kan vi sikkert og nemt implementere konfigurationer af analyse- og måletag fra en webbaseret brugergrænseflade. For flere detaljer på grund af Google Tag Manager følg dette link: https://support.google.com/tagmanager/answer/6102821?hl=en

Derudover kan vi bruge Yandex.Metrica - et gratis værktøj til at evaluere trafikken på webstedet og analysere brugeradfærd. Yandex.Metrica hjælper os med at få beskrivende rapporter og registrere de enkelte brugeres handlinger, finde ud af, hvad folk søger efter på vores hjemmeside, indsamle statistik på hver annonce i Yandex.Direct og holde styr på konverteringsfrekvenserne.

For flere detaljer, følg dette link: https://metrica.yandex.com/about

Links til andre websteder

Vores tjeneste kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til den pågældende tredjeparts websted. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gennemgår fortrolighedspolitikken for alle de websted, du besøger. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Brugerens rettigheder

Med hensyn til personoplysninger har du ret til at:

  • Slet dine personoplysninger: Du kan bede os om at slette eller slette alle eller nogle af dine personoplysninger (f.eks. hvis det ikke længere er nødvendigt at levere tjenesten til dig).
  • Ændre eller rette dine personoplysninger: Du kan også bede os om at ændre, opdatere eller rette dine data i visse tilfælde, især hvis de er unøjagtige.
  • Gør indsigelse mod eller begrænse eller begrænse brugen af dine personoplysninger: Du kan bede os om at stoppe med at bruge alle eller nogle af dine personoplysninger (f.eks. hvis vi ikke har nogen juridisk ret til at fortsætte med at bruge dem) eller til at begrænse vores brug af dem (f.eks. hvis dine personoplysninger er unøjagtige eller ulovligt opbevares). Det kan dog resultere i, at nogle uvedkommende tjenester ikke kan vælges.
  • Adgang til og/eller tage dine personoplysninger: Du kan bede os om en kopi af dine personoplysninger, som vi tidligere har indsamlet i maskinlæsbar form.
  • Overfør dine personoplysninger til den ressource, du har angivet: Du kan anmode os om at overføre dine personoplysninger til fordel for den ressource, du har angivet. Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, så kontakt os info@meteoprog.com
  • Indgive en klage: Hvis du er uenig i den måde, vi behandler dine data på, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed. Du kan finde din nationale persondatamyndighed på dette link.

Børns privatliv

Vores tjeneste henvender sig ikke til personer under 18 år (i det følgende - "Børn").

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra personer under 18 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dine børn har givet os personoplysninger, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personoplysninger fra børn uden bekræftelse af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Ændringer i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Vi kan opdatere vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies fra tid til anden. Vi giver dig besked om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies på denne side.

Vi kan også give dig besked via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores tjeneste, før ændringen bliver gældende, og opdatere "effektivdatoen" øverst i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies.

Du rådes til at gennemgå denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies er effektive, når de offentliggøres på denne side.

Databehandling juridisk baggrund

På Meteoprog.lv, mens vi indsamler og behandler dine personoplysninger, overholder vi de principper og regler, der er fastsat i de generelle databeskyttelsesforordninger. Vi inviterer dig til at gennemgå GDPR ved at klikke her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik og cookiepolitik, bedes du kontakte os via e-mail: info@meteoprog.com